ceturtdiena, 2012. gada 22. novembris

Samsung Galaxy Mini S5570 drošība

Samsung Galaxy Mini S5570 bija uzstādīta drošība, kurā jāuzzīmē ir pareizā figūra, lai atbloķētu telefona aparātu. Diemžēl pēc pārdesmit reižu minējumiem telefons nobloķējās. Ko darīt, ja esi nonācis šādā situācijā un kā telefonu atbloķēt?





Lai atbloķētu telefonu ir jāievada telefonam piesaistītā Google konta e-pasts un parole. Diemžēl, konkrētajam aparātam nebija Google konts piesaistīts. Līdz ar to šāda iespēja nestrādāja.

Tālāk jau domāju par to, ka nepieciešams telefonam atjaunināt sākotnējos rūpnīcas iestatījumus jeb veikt "reset". Pēc pamācībām izlasīju, ka to iespējams izdarīt izslēgtam telefonam nospiežot Enter+Power taustiņus reizē. Šī iespēja man arī nestrādāja, jo konkrētajam telefonam Enter poga nestrādāja.

Tad sāku domāt, kā varētu apiet drošību, kas beidzās ar panākumiem. Ieliekot citu SIM karti telefons uz mirkli, kamēr lādē jauno SIM karti, pēkšņi kļūst lietojams. Bet pēc SIM kartes ielādes atkal nobloķējas. Tādu parādību novēroju ar 2 citām SIM kartēm, kas aparātā tika ievietotas. Diemžēl par īso mirkli es nepaguvu atstatīt un pārmainīt drošības iestatījumus. Bet, ja Tu laikus noskaidro ceļu uz drošības iestatījumiem, to pagūt noteikti ir iespējams.

Tad par laimi telefona aparātam sāka beigām tuvoties akumulatora uzlādes līmenis un izleca paziņojums, par drīzu baterijas beigšanos. Komplektā ar paziņojumu parādījās arī poga, kurā var apskatīt kā baterija ir lietota. Uzspiežot to, jau iespējams atkal tikt pāri vietai, kur prasa e-pastu un paroli, lai atbloķētu telefonu.

Tad iestatījumos izdevās nomainīt telefona drošību uz citu un atbloķēt telefonu. Vienkārši noņemot drošību, diemžēl telefons neatbloķējās.

Tā nu man sanāca pāris stundas pačakarēties ar šo Samsung Galaxy Mini S5570 telefonu un droši zinu, ka šādu telefonu vairs rokās turēt negribas. Mazliet nobrīnījos par visu šo drošības mehānismu un aparāta "Stulbumu" un kvalitāti.

Bet tā kā šis aparāts ir (vai bija) viens no lētākajiem telefoniem ar skārienjūtīgo ekrānu un ir ļoti izplatīts, tad vēlu veiksmi aparāta lietošanā un mazu pamācību, kā rīkoties, kad gadās neraža.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru