trešdiena, 2011. gada 9. februāris

Pirmais ātrais kredīts bez maksas (smscredit.lv partnerprogramma)

Ļoti interesants piedāvājums no smscredit.lv.

Pirmais kredīts BEZ MAKSAS - 0% ! Atdod tik cik aizņēmies !


Reāli, tiek piedāvāts pakalpojums bez maksas, bet par to samaksājot savam partnerim naudu. 1Ls par reģistrēšanos un vēl 9Ls, ja izsniegts kredīts. No tā var secināt, ka smscredit.lv par vienu savu klientu ir gatavi samaksāt līdz 10Ls nesākot pat pelnīt. Tieši tāpēc šī partnerprogramma man šķiet unikāla. Protams, speciālisti šajā jomā, gan jau ir izrēķinājuši to, ka tas viņiem ir izdevīgi. Kaut vai, ja katru n-to no klientiem uzsēdinās uz kredīta adatām, tad piedāvājums un affiliate programma būs ilgtermiņā atmaksājusies.

Vai piedāvātais produkts ir labs? Par to var diskutēt un vēl ilgi diskutēs. Citam tas ir labs, citam ir sagādājis ne vienu vien raizi. Ja gudri to prot izmantot, tad jau viss ir kārtībā.

Tā kā pirmais kredīts ir par velti, var arī piesaistīt tos, kam kredīts nemaz nav nepieciešams, tikai, lai nopelnītu ar partnerprogrammu. Personīgi man nav vēlme būt kredītņēmēju datubāzēs, tāpēc savus 10Ls, pagaidām, uz sevi necentīšos nopelnīt. Savus draugus arī pagaidām necentīšos šajā pelnīšanas veidā iesaistīt, bet, ja kādam ir vēlme, lūdzu. Ir iespējams pelnīt arī šādā veidā. 10 draugi - un 100Ls jau nopelnīti. Vienīgi jācer, ka neviens no draugiem ar kredītu ņemšanu neaizrausies. Šādu pašu pelnīšanas modeli es saskatu arī Olimpic Casino iestādē, kura "produkts" man šķiet vēl apšaubāmāks. Bet savu žetonu vai dzērienu par velti tur arī var iegūt, ja esi jauns klients, neko nemaz nespēlējot.

Partnerprogrammā, manuprāt, nopelnīt var un tā ir izdevusies. Vienīgi, arī šeit ir ļoti liela konkurence un krējums jau ir nosmelts. Tieši tā pat kā Lattelecom partneru programmā.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru