otrdiena, 2011. gada 8. februāris

Lētākā OCTA (octa.cc partnerprogramma)

Sākumā man par octa.cc piedāvāto lētāko octa polisi bija stipras šaubas. Kas gan tur varētu būt lētāks? Vienmēr esmu izmantojis eaģents lapu, kā arī iegājis katrā aprošinātāja lapā pa tiešo un atradis izdevīgāko octa. Tomēr ievadīju sava auto datus octa.cc octa kalkulatorā un izrādījās, ka ir lētāk. Paprasīju, lai draugs arī ievada, un arī viņam bija lētāk. Eaģents piedāvātie kvalitātes reitingi, manuprāt, nav tik svarīgi kā cena. Avārijas gadījumā, tā pat ir jādodas pie avārijas izraisītāja OCTA apdrošinātāja, neatkarīgi kur apdrošināšana ir Tev. Izvēlies lētāko OCTA.

Octa.cc piedāvā nopelnīt arī saviem partneriem - 20% no brokera peļņas. Šķiet, ka tas īpaši daudz nav, bet OCTA tomēr varētu interesēt ļoti lielai auditorijai. Kā arī katru gadu ir jāpērk jauna apdrošināšana. Patīkami ir tas, ka cena ir lēta. Ja kāds octa.cc nonāks tieši no Jūsu lapas, tad liela iespēja, ka viņš arī izvēlēsies tur pat apdrošināšanu iegādāties. Ja man būtu kāds blogs par auto, es noteikti izvēlētos tieši šo reklāmas veidu peļņas iegūšanai. Kā zināms par auto blogi ir daudz, puišiem šī lieta iet pie sirds. Apdomā, varbūt tieši Tu vari nopelnīt ar savu portālu, mājas lapu vai blogu. Ja Tev jau ir mājas lapas ar reklāmām, varbūt reklāmas ir vērts pamēģināt nomainīt?


Vēl pozitīvas lietas ko pamanīju ir tas, ka šajā partnerprogrammā nav pieteikušies ļoti daudz peļņas gribētāju, kā arī minimālā summa, ko var izņemt, ir tikai 10Ls. Ļoti bieži ir tā, ka kaut kāda summiņa partnerprogrammā ir sakrāta, bet vēl to izņemt nevar, jo nav sakrāts limits. 10Ls limits īpaši ar to problēmas neradīs.


Izdari pareizo izvēli un neizmet naudu par neko, kā arī iegūsti procentus par pārdotajām OCTA polisēm.


2 komentāri:

  1. Par gudriem.lv nevienu neesmu redzēji lētāku, arī šī minētā lētākais ir ne tuvu lētākajam - cena atšķiras par 20%.

    Problēma ir tajā, ka visos portālos brokeris patur starpību starp to ko piedāvā apdrošinātājs (akcijas utt.) un portālā norāda pilno cenu.

    Kā klientam šis nav izdevīgi, kā affiliti izmantotājam, gan.

    AtbildētDzēst
  2. Paldies komentētājam, par gudriem.lv octa nezināju. Patiešām gudriem.lv ir vēl lētāk arī manam auto. Tas tikai nozīmē, ka šajā partnerprogrammā lielas perspektīvas es neredzu, jo cilvēki izvēlēsies lētāko OCTA nevis partnerprogrammā piedāvāto octa.cc.

    AtbildētDzēst